AndreasH's profile

AndreasH - Ønsker alle som spiller NM lykke til i dag!, 8 years ago
Member Since: Thursday, August 30, 2007
Last Login: Saturday, March 26, 2016
Achievements
AndreasH's friends (35) See all
AndreasH's description
Jeg startet å spille poker i 2003, og deltok da i NM. Det gikk den veien høna sparker! Men siden da har det gått bedre for hvert år i NM, både i no limit og fixed limit. De første årene spilte jeg bare for å ha det moro, men så begynte det å gå bedre og bedre.

I 2006 fant jeg ut at jeg skulle satse hardere på pokeren. Og det var i 2006 at jeg begynte å få bra resultater. Det hele begynte med at jeg vant Sørlandsmesterskapet (113 deltakere). Med premien fulgte det en pakke fra Ladbrokes til Nordic Challenge i Tallin. Jeg klarte å vinne denne også (78 deltakere). Også her var det addet litt fra Ladbrokes (pakke til Poker Million V). Her fikk jeg "bare" en 3. plass (72 deltakere), men jeg kunne leve med det. Jeg hadde fått vist meg fram litt og hadde spilt bra poker etter de flestes mening.

I mars i 2007 ble jeg tilbudt en prøvesponsing fra Ladbrokes till EPT Dortmund. Denne vant jeg like godt og da var full sponsorkontrakt i boks. Etter dette har jeg spilt en del turneringer, men dessverre uten de store resultatene.

På nett har jeg også vunnet litt turneringer, blant annet 100 dollar rebuy på PokerStars og Ladbrokes. Og kanskje viktigst: LEOCOP (Ladbrokes European Online Cup of Poker), der jeg vant Omaha hi/lo eventen i 2006. Der fulgte det t.o.m. med en bracelet :D Dog ikke den type bracelet jeg en dag vil få...

AndreasH's wall

Er det i det hele tatt noen som leser dette?
4 years ago
Da har jeg endelig bestemt meg for at det blir NM i 2013, og da alle eventer
6 years ago
Artig å følge med. Synd med hsp, det villeste bordet jeg noen gang har sett! Stå på!
9 years ago
yo! hva kaller du deg på stars/fulltilt?
10 years ago
Lykke til i kveld <img src=/content/images/emoticons/happy.png />
11 years ago
AndreasH's blog
_Theah_ sin blog

Total Entries: 91
Latest Post 6 years ago
Ny blogg igjen snart :)

Først må jeg bare beklage å si at dette ikke blir noe som kan kvalifisere til tittelen blogg. Det e... read more
AndreasH's images (7) See all
HSP alle HSP
AndreasH's recent activity
Total Posts 381
Threads Started 60
AndreasH started a new discussion Problemer med publisering av blogg tagged with wsop
I går skrev jeg en hel blogg i tekstbehandleren her og når jeg trykket "Publiser blogg" så bare forsvant alt. Jeg orket ikke å starte igjen, og hoppet heller i bassenget her. I dag prøvde jeg igjen med en miks av norsk og innlimt engelsk blogg. Samme resultat.

Blir disse bloggene lagret noe sted? Har andre samme problem?

Hvis dere ikke kan finne bloggen her så har jeg lagt den engelske ut på Facebook
6 years ago  • Comment
0
AndreasH wrote a new blog post: Ny blogg igjen snart :) tagged with andreashøivold
6 years ago 
AndreasH commented on AndreasH
Da har jeg endelig bestemt meg for at det blir NM i 2013, og da alle eventer :)
6 years ago  • Comment
0
AndreasH started a new discussion Thor Hansen - en oppdatering om sykdommen tagged with thorhansen and kreft
Hei

Jeg har snakket med både Thor og legen hans i går og i dag. Thor har gitt meg tillatelse til å komme med en liten oppdatering om hans sykdom.

Kreften han lider av er tykktarmskreft. Den er i stadium 4, som vil si at kreften har spredd seg utenfor selve tykktarmen. I Thors tilfelle har den spredd seg til lymfeknuter, lever og lunger. Kreften kan ikke lenger kureres.

Men det er håp. Hvis kreftcellene i kroppen hans responderer bra på behandlingen han vil få, så kan han leve i mange år til. Hvor mange er alt for tidlig å si.Thors lege her, Lenna Martyak, sier at dette er en type kreft alle over 50 år bør undersøkes for. Blir det oppdaget noe er det nesten 100 % kurerbart. Dette skriver jeg selvsagt ikke for å si noe galt om Thor. Han har aldri vært syk, og tenkte selvsagt ikke på at han kunne ha kreft! Thors sykdom er en tragedie! Intet annet. Men hvis hans historie kan hindre andre i å få kreft så kan det i alle fall komme noe positivt ut av det...Tusen takk til alle som har støttet Thor Hansen Fund!Andreas
7 years ago  • Comment
0

4477.5779