Vårblogg


Created 8 years ago in category Pengespill  
Like
1
Tags:  hem, blackfriday, opp, ned and lifetimehigh

Planen om å oppdatere ved slutten av hver måned gikk i vasken. I forrige blogg fortalte jeg om nyttårsdownswingen jeg fikk og en delvis reprasjonen av den, samt at jeg sutra litt over at jeg ikke var rulla til å kjøpe Holdemmanager og derfor brukte Excel i stedet. Her kommer et lynraskt sammendrag om hva som har skjedd siden den gang.
 
Februar spilte jeg 13k hender, hvorav 2/3 SNG omtrent. Fikk reparert januarmåneden og endte der jeg startet året, rundt $320. Etter 200 $5.5 1-bords 9max SNG endte jeg med 31x1st, 24x2nd, 27x3rd og ROI=17,5 (inkl. RB).
 
Mars spilte jeg 19k hender, hvorav 90% var NL5R. Den 23. spleiset jeg på HEM med en av samboerne mine, og begynte å følge grafen som snoket seg opp og ned med stor interesse. Jeg lar meg facinere av statistikk og grafer, så dette syntes å være verktøyet for meg. Siste uka av mars brukte jeg på å velge det viktige HUD-oppsettet samt å lære og bruke det in action. Endte måneden litt ned.
 
HUD
VP$IP/PFR/Aggression factor
3bet/fold to 3bet
Cbet/fold to Cbet/Hands
 
April spilte jeg nøyaktig 26k hender, kun NL5+10. Startet med en nedtur på 9-10 BIs før en vanvittig opptur i slutten av Påsken. Jeg spilte litt i forbindelse med Take 2-kampanjen til Fulltilt, men pga. Black Friday gikk de siste dagene til fedrene og altså ingen nevneverdig bonus på meg. Avsluttet måneden 10BIs opp.
 
Mai er godt i gang med 10k hender på NL10R og lifetime high rull. Det har slått meg at det ikke er lett å gå i pluss på nettpoker, men at dersom man klarer å gå i null vil man med evt. rakebackavtale, kampanjer og FTPs likevel få en oppadgående kurve. Jeg håper på sikt å kunne bli en bedre pokerspiller slik at jeg slipper å være "rakebackavhengig".
 
Appropos rake, så har jeg noen ubesvarte spørsmål ifht. det. Det er mer %-rake på lowstakes bord enn høyere opp, men hvordan er det med capping osv? Er det noen som skriver lettfattelig om dette noe sted?
 
Hvis noen forklarer meg hvordan jeg får inn HEM-grafer her skal jeg fikse det.
 
Love, Løk
Like
1
Comments (3)
we
8 months ago
Keep up the good work! BRM er viktig, husk det!
8 years ago

Januar 2011


Created 8 years ago in category Poker  
Like
3

Som nevnt i forrige års oppsummeringsblog så spilte jeg ikke noe onlinekort i Jula, og da jeg kom tilbake til hverdagen begynte jeg med $321 på NL10. Året begynte usedvanlig dårlig med et kjapt tilbakeslag til NL5 og enda 16 buy-ins til ned. Jeg tror ikke det er mulig å gå på sånne halve-rullen-downswings på NL10/5 for noen som kan litt om poker da det er så mange som spiller så "kreativt". Derfor tror jeg heller at det var mitt eget spill som gjorde at det gikk så dårlig heller enn at var uflaks. Jeg ser for mye en av to mulige scenarioer, enten så gjør tre uker uten kortspill meg rusten eller så må det ha blitt for mye mat i romjula.

Etter to stygge uker med mye røde tall begynte pila å peke oppover igjen. Etter å ha nesten halvert rullen til godt under $190 avsluttet jeg måneden med $280, noe jeg alt i alt ikke er alt for misfornøyd med.

Grunnen til at oppdateringen ikke har kommet før nå er fordi jeg har vært i praksis med studiene mine på Gvarv i Telemark, og har ikke hatt noe særlig verken av tid eller tilgang til internett. Derfor en liten beklagelse til dere to (?) som har gledet (?) dere til å lese om hvordan det går.

Jeg har i mangel på rull laga meg en reserveløsning til Holdem Manager i Excel. Reserveløsningen plugger ingen leaks og er veldig manuel, men den funker fint til loggføring og statistikk

Januar 2011.
Like
3
No comments yet.

Oppsummering 2010 og first blog


Created 9 years ago in category Poker  
Like
3
Tags:  godtnyttår

Jeg startet tidlig i september i høst med $16 som jeg fikk etter et 100 kr-bet på en fotballkamp. Jeg startet på det laveste nivået på Fulltilt, NL2 ($0.01-$0.02 i blinds), slik at jeg slapp å ha hele rullen på bordet på en gang (selv om det ikke var langt unna i starten (har hørt det er dumt)).

Bestemte meg tidlig for å spille meg frem til $110 før jeg prøvde meg på NL5, altså 50 BIs for nåværende nivået + 2 BIs for å shote på det nye. Senere vil jeg nok stramme inn BRM';en en del hvis jeg skulle slumpe til å gå opp flere nivåer i løpet av året som kommer, men antok at jeg hadde tilstrekkelig edge til å forsvare det her nede så har gjort det sånn foreløpig.

Sent i oktober bikka jeg 3-sifra rull, og det ble etter hvert NL5. Da begynte jeg å loggføre litt statistikk i Excel (kan ikke bruke halve rullen på HEM synes jeg, det for eventuelt komme senere). Fulgte samme taktikken mtp. å gå opp til NL10, så jeg spilte til jeg hadde $270 før jeg shottet der. Det var den andre uka i desember. Først gikk det dårlig, men på 2. forsøk har det foreløpig gått ålreit.

Siden jeg begynte på NL5 sent i oktober har jeg spilt så vidt over 30k hender. Nå i Jula har jeg ikke spilt noe som helst, men tenkte å begynne på igjen når jeg kommer tilbake til Oslo og skolen begynner neste uke.

Starter det nye året med $321 på NL10, så veien ned er ikke veldig lang. Men vi får se hvordan det går, dersom jeg nærmer meg 50 BIs for forrige nivå går jeg ned.

Varierer mellom å spille 3-4 rushbord og 6-10 vanlige bord.

Ris og/eller ros mottas med stor takk! Kom gjerne også forslag til realistiske og motiverende mål for det nye året (vil forsøke å spille 10-20k hender per måned).

Godt Nytt år, Løk
Like
3
No comments yet.

1185.9746