Hvor ble du av, kjære fritid?


Created 7 years ago in category Poker  
Like
2
Tags:  poker, pokerstars, tilt, jobb and tidsklemme

Poker har uten tvil vært en av mine store lidenskaper opp igjennom og i perioder har store deler av min tid i våken tilstand blitt viet til dette spennende og strategiske spillet.
Jeg har normalt hatt en jobb som lot seg kombinere med heftig spilling og har i perioder hatt poker som jobb når det har passet seg.

Siste året har det blitt mindre og mindre poker på meg og her forleden så begynte jeg å tenke litt over hvorfor. Svaret var selvsagt at jobben har spist mer og mer tid som tidligere var øremerket poker.
I mars i år begynte jeg å jobbe for en av Norges større selskaper som lefler med olje og metoder for å få guffa opp fra dype plasser hvor det garantert ikke spilles poker. (Ikke Statoil.)
En av ulempene var at med jobben fulgte det også med overtid. Overtid som ble tatt fra tid hvor pokeren skulle hatt masse oppmerksomhet. Pokeren har selvsagt blitt ensom der den sitter alene på pcen min hjemme og venter på meg om kveldene, ja iblandt har jeg til og med hatt følelsen av at pokeren har vært litt sur på meg og rett og slett ikke brydd seg særlig om hvilke kort som blir delt til meg med det resultat av bemerkelsesverdig dårlig kombinasjon av kort. Som regel kort som Q5, J3 og, hold dere fast, flere tilfeller av 72. Offsuit.
Men med litt kosing og kløing på magen og generelt litt kjærlig samvær ser det ut til at pokeren lar seg forføre og gir meg søtere kombinasjoner som inneholder både Ess, konger, damer og en øl eller to. Gjerne i samme suit og importert merke.

Så var det dette med tiden da. Akkurat når jeg har brukt en helg på å bli på godfot med pokeren kommer mandagen snikende som ninja i mørket og siden døgnet er så tåpelig bygd opp at det bare har 24 timer blir det som regel bare tid til et lite intermesso med poker mellom jobb og søvn. Siden jeg stort sett holder meg til turneringer nå om dagen så sier det seg selv at de dagene jeg setter meg ned for å pleie pokeren så må andre ting på timeplanen selvfølgelig vike.
Tid brukt på den bevistløse tilstanden kalt "søvn" kan selvsagt reallokeres til mer nyttige ting som poker så jeg testet ut å kutte ned drastisk på dette og heller bruke den nå frigjorte tiden på pokeren. Til min store overraskelse viser det seg at også søvn krever oppmerksomhet og om en går over lengre tid uten å vie et minimum av 5-6 timer til denne nattlige tøsen så kommer den tilbake midt på dagen og krever inn tapt fortjeneste. Så den løsningen måtte bli skrinlagt.

Har fortsatt til gode å løse denne floken av tid som ikke strekker til slik at jobbvesenet, pokerinnen og den nattlige søvntøsen alle blir fornøyde.
Men så lenge vi opererer med et døgn som ikke har anstendighet nok til å ha et antall timer til å tilfredsstille de alle så må det altså gå ut over noen og til syvende og sist blir det nok søvnen som får pent stille seg i køen av kreditorer. For pokerens gunst vil jeg nødig miste og jeg liker jo egentlig jobben min nok til at jeg gjerne vil beholde den litt til. Og så har vi jo en veldig myk og god massasjestol på kontoret som mer enn villig hjelper meg med å nedbetale en halvtimes gjeld til søvnen her og der.
Like
2
No comments yet.

828.9627