Whaleblog - Ġdid il-ħajja


Created 7 years ago  
Like
3

Morn folkens. Overskriften på dette blogginnlegget er Maltesisk, og betyr 'et nytt liv'. Og det er definitivt det som venter meg nå snart!

2011 bydde nemlig på store forandringer for meg. Jeg sluttet i jobben jeg hadde hatt i 11 år, og fant meg selv for første gang på lenge arbeidsledig og på jakt etter noe nytt. Men nå like etter nyttår, så fikk jeg en ny jobb. Og det innebærer (som folk nok har skjønt for lengst) noe jeg har drømt om lenge, nemlig at jeg skal flytte til Malta og begynne å jobbe for et bettingselskap!

Jeg gleder meg veldig til det, det er en slags skrekkblandet fryd (jeg vet jo ikke så mye om hvordan det er å bo i et annet land), men jeg vet at det er mange fordeler med det og at jeg ikke har noe som holder meg igjen her i Norge. Så hvorfor ikke ta sjansen

Pokermessig sett har jeg ikke spilt mye i det siste, men det kommer selvsagt til å ta seg opp med blogger når jeg kommer ned til Malta og får tid til å spille noen turneringer og sånt. Men jobben har jo selvsagt førsteprioritet, så det vil jo ikke bli alle dager akkurat.

Jeg har i tillegg planer om å stille i et par Online-NM øvelser nå den nærmeste uken. Stiller i PLO i morgen, og i Main Event ihvertfall, så får jeg se om jeg lar meg friste til evt. 8-game også.

Så langt har ihvertfall året 2012 startet bra, og jeg føler på meg at det kan bli et veldig spennende og produktivt år
Like
3
Comments (4)

344.8338