You are now viewing a blog post of Donald. Click to view the complete blog

EPT København, Dag 1B


10 years ago in category Poker  
Like
1
Tags: live   Viewed 1259 times.
Da er kl.1355 og det er bare få minutter til starten på dagens heat. Rapporter fra dagen vil etter hvert komme her.

Kl.1615. Det er pause etter level 2. Har et ganske greit bord, men med to kjente spillere på plassene bak meg, Rob Hollink og Ramsi Jelassi. Det er også disse to jeg har vunnet mine største potter mot. Dessverre ble det mye kast og bom i første timen, og var nede på 7000 chips (vi startet med 10000), men har nå kommet meg opp til 11300.

Kl.1830. Nå er det middagspause etter level 4. Tapte en litt dum pot tidlig på level 3 med QT mot Q9, og jeg gikk umiddelbart på tilt. Neste hånda synte jeg oppspill med suited garbage, sammen med to andre, og fant ut at jeg skulle bløffe halve stacken på turn, da det lå K95T i bordet. Her har jeg normalt minst tress 90% av gangene, og jeg regnet med at motstanderne skulle skjønne det. Nå viste det seg at det var de andre som satt med kruttet. Han første brukte lang tid på å bestemme seg med TT, mens nestemann hadde KK, jeg kastet og var nede i 6000. Etter den hånda fant jeg et blad, og satt meg tilbake og leste, og strammet opp betraktelig. Så på level 4, fikk jeg TT på knappen. Rob Hollink, ser ut som han vil gjøre et move, sjekker at Ramsi i storeblind ikke er noen trussel, og så går han allin. Han har 55, jeg vinner, og nå ved pause har jeg 11800.

Kl.2115. Ny pause, og jeg har nettopp spilt en fin pot mot rob hollink, der jeg høynertil 1100 med 53off fra lilleblind og hollink i storeblind syner. Floppen er 983 med to kløver, og jeg byr 1500 som blir synt. Turn er en 6er. Jeg har ingen planer om å gi opp potten ennå, og bestemmer meg for å innta en passiv posisjon, og checker. Hollink byr nå 2500, og siden jeg både har par og straightdrag, og det er mulig Hollink bløffer, så syner jeg her. River er er blank, en 4er, og jeg checker igjen. Det ligger nå godt over 10000 i potten, og Hollink byr 4000, og har ca 2000 igjen. To ting heller meg til syn her. Det ene er at jeg hele tiden har følt at Hollink har jobbet med noen straightvarianter over 98, og det andre er, om han har krutt, hvorfor går han ikke allin? Jeg ser ingen grunn til at han kan ha spilt som han har gjort med kun par på hånden. Så derfor syner jeg, og hollink sier "good call" og viser KQ. Jeg har nå 19500.

Kl.0345. Jeg er videre til dag 2, og har feiret dette i baren med mat og vin noen timer sammen med Wenche, Mons, Stig, Jannik og Johnny. Det er nå ca 160 mann igjen, og jeg er litt over snittet med mine 26200 chips. I siste økt ble det spilt to potter av betydning:

Helt i starten av level 7, med blinde 200/400, har jeg kommet på et nytt bord. Jeg kjenner kun igjen finske highstakesspiller Ilari, som har bra med chips. Så er det det en danske som limper UTG, og jeg sitter i midtposisjon med AJ. Jeg mistenker han for å kunne være en som limper med mye rart, så jeg høyner til 1500 for å isolere, og bare han syner. Floppen kommer deilige AJ6, dansken checker, jeg byr 2000, og dansken høyner til 4000. Har må jeg tenke litt. Et faktum er at om jeg syner, så er det bare litt over pot igjen som kan bys, så jeg bestemmer meg for at her skal alt på om mulig. Mulige hender for han er Ax, 66, eller noe totalt rør. Om han har 66, så vil vi havne allin uansett, i andre tilfeller, fant jeg det best å bare syne raisen hans, og la han by ut igjen på turn, så jeg synte. Turn er en K, som var litt skummel, da jeg nå taper til AK og KK, men jeg fant begge disse hendene lite sannsynlige. Han burde jo også være bekymret for at jeg har noen av disse, men likevel byr han nå 6000. Jeg har nå store problemer med å finne en fornufitg hånd jeg kan slå, men jeg greier ikke seriøst vurdere kast her, så da blir det nå allin. Han syner, og det er showdown, der han viser 66, ikke akkurat oddsbombe. Jeg er i ferd med å takke for meg, da dealer legger opp et ess på river! Takk for det! Istedenfor å bli slått ut, har jeg nå omtrent 40000 chips.

Mot slutten av level 8 har jeg fremdeles ca 40000 chips. Bordet har strammet opp da mange vil overleve til dag 2. Så jeg løsner opp, og høyner til 1800 med Q4 hjerter fra cutoff. En danske på knappen, som tidligere har vist evne til å gjøre svære løse syn postflop, syner, og floppen kommer KT9. Her greier jeg ikke å se mange hender han vil kaste, så jeg orker ikke continuationbudet, og checker, noe han også gjør. På turn kommer 8, og jeg byr nå 3000, som blir synt ganske lett. River er en 4er, slik at jeg nå har fått et par. Jeg checker, og dansken dytter umiddelbart sine resterende 10000 inn i potten som allerede var på over 12000. Det lukter litt bløff av dette, men hva kan han ha? Det er nesten utelukket at 4ern har hjulpet han, så det er litt rart at om han hadde krutt at han ikke vurderte andre løsninger på turn, med T98 i bordet. Om han ikke har krutt, så passer det fint med hans løse spillestil, at han hadde et straightdrag på turn med enten 7 eller J. Jeg vurderer litt fram og tilbake, og fanger opp et ganske klart tell på at dette er bløff og ikke krutt, noe også andre erfarne spillere rundt bordet fortalte i ettertid. Men mitt problem var at han kunne faktisk tro at han bløffet her med en del hender jeg ikke kan slå. Jeg fulgte til slutt instinktet og dyttet 10000 chips inn på bordet. Da rister han på hodet, og sier"Jeg har inget". Yes! tenker jeg, og venter bare på at han skal kaste eller vise, og så viser han til slutt opp A8, dvs. par i 8. Jeg kan da ikke gjøre annet enn å si at "det står", hvoretter bordet blir rimelig sjokkert. Noen minutter senere er første dag over, og jeg er videre med 26200 chips.

Like
1
Comments (0)

696.4412