You are now viewing a blog post of PsiCloneB. Click to view the complete blog

Felsystemet och felaktigt växtinnehav


8 years ago in category Poker  
Like
Tags: poker and cannabis   Viewed 2696 times.
Jag hade oturen att åka fast för ett felaktigt växtinnehav nyligen. Det råkade sig även så att det var lite mer än vanligt folk trodde man kunde ha för eget bruk. Efter två månader isolering spelar jag poker mer eller mindre utan tilt. Tidigare kunde jag explodera och vara tvungen att sluta för dagen efter bara ett stort misstag eller bad beat. Jag är rätt säker på att den primära anledningen till att jag vunnit över tilten var att jag bestämde mig en gång för alla att sluta bry mig om vilka idioter andra människor är och bara göra min grej så bra det går. Sen ett bra tips ta aldrig i någon annans prylar hur intressanta de än ser ut. - 36 åringen
Like
Comments (0)

989.7792