You are now viewing a blog post of morten_ron. Click to view the complete blog

Morten Rønning - Donkr Blogg


5 years ago  
Like
4
Tags: pokerstars, donkr, blogg, sng, grind, stt, morten_ron, blogg-s, ng and sgrind   Viewed 2156 times.


Nå er det på tide med en ny update. Det er et par uker siden "blogg-comebacket" startet. I utgangspunktet tenker jeg å skrive en blogg litt oftere enn hver andre uke, men siden vi er midt oppe i eksamenstiden har jeg ikke fått spilt så mye - så ville vente til jeg hadde noe å skrive før jeg gjorde det.

Hva har skjedd?

Siden sist har jeg fått skaffet meg HEM2. Jeg hadde visst brukt opp forrige kontoen min, slik at jeg måtte kjøpe det på nytt. Uansett er det deilig å slippe å føre alt for hånd i excel. Det var noen issues med å få tak i og legge inn de HHs og Tournament Summary's jeg alt hadde logga. Etter litt frem og tilbake (1 uke+), fikk jeg nesten alt jeg hadde fra PS og fikk lagt det inn i HEM - eller jeg fikk alle filer, men merkelig nok mangler HEM rundt 3-400 sngs. Nå orker jeg ikke styre mer med det. Hvis noen vet hva problemet kan være er det bare å hjelpe.

I tillegg til å få igang HEM har jeg også gått fra å 8-table til å 12-table. Etter litt prøving og feiling av "custom-tile" varianter, har jeg funnet et setup som funker perfekt. Noen fler spørs vel om jeg får til uten større/duo skjerm, men jeg er selvsagt happy med 12 bord atm.Over ser dere et bilde av mitt setup. Jeg kjører tre rader med fire bord. Dette gjør at de overlapper litt, men jeg kan fortsatt lett få tak i bordene og følge med på hva som skjer på alle samtidig - noe jeg liker. Som dere ser bruker jeg også fargekoder. For spillerne setter jeg ulike farger utifra spillertype (reg, fisk, donk, ukjent), og for bordene endrer jeg farge på filten avhengig av hvor i turneringen vi er (tidlig, bobbla, ITM, HU). Det systemet gjør åpenbart at jeg får lettere avgjørelser raskere. Når det gjelder HUDen bruker jeg ikke den vanligvis. Jeg har lekt meg litt, men ikke kommet igang med å bruke den fast.

Jeg tenkte å poste statistikken fra forrige blogg før jeg legger inn nåtidens - på den måten blir det lettere å ha en fin oversikt på fremgangen.

Forrige blogg:

Start BR: $83,22
Current BR: $347,01
Tot Profit: $263,79
Tot SNGs: 558
Tot timer: 51,76

$1.50s
Antall SNGs: 186
ROI %: 20,96
ROI $: 0,31
Timer: 20,67
$/t: 2,83

$3.50s
Antall SNGs: 306
ROI %: 8,10
ROI $: 0,28
Timer: 25,50
$/t: 3,40

$7.00s
Antall SNGs: 66
ROI %: 30,68
ROI $: 2,15
Timer: 5,50
$/t: 25,77

Dags dato:

Start BR: $83,22
Current BR: $527,95
Tot Profit: $444,73
Tot SNGs: 668
Tot timer: 75,95

Som nevnt har ikke HEM plukket opp alle sngene, men det får bare være. Kommenterer statistikken i HEM - med mer volum fremover vil ikke de 3-400 som mangler ha noe å si.

$1.50s
Antall SNGs: 186
ROI %: 20,96
ROI $: 0,31
Timer: 20,67
$/t: 2,83

$3.50s
Antall SNGs: 306
ROI %: 8,10
ROI $: 0,28
Timer: 25,50
$/t: 3,40

$7.00s
Antall SNGs: 518
ROI %: 10,14
ROI $: 0,71
Timer: 28,78
$/t: 12,78

$15.00s
Antall SNGs: 8
ROI %: -68,75
ROI $: -10,31
Timer: 1
$/t: -91,67

Jeg har altså vært en liten tur innom $15s, som er neste nivå. Siden jeg droppa $82,50 fra de åtte sngene jeg spilte der gikk jeg ned til $7s igjen. Det virker som det er en vesentlig forskjell på snittnivået av spillerne ved dette hoppet, fra hva det er på $7s og ned. Men jeg skal ikke avskrive det helt ennå, så fort jeg har litt mer $ skal jeg opp å nikke igjen.

Det skal nevnes at statistikken har blitt litt ufullstendig pga problemet med importeringen i HEM. Men det er mer et irretasjons moment for meg enn for dere, iguess. Volum, volum, volum. Når jeg får inn det vil ikke disse manglene plage meg. Under ser dere tournament grafen i HEM (merk: 688 turneringer - 20stk andre enn sngs, har ikke fått filteret til å fungere som jeg vil heller. Savner gamle HEM)Med det takker jeg for denne gang. Jeg nevnte i kommentarfeltet i forrige blogg at jeg skulle skrive noe om ICM, push/fold, general stt strategi, men det får bli neste gang. Til da skal jeg få inn mer volum, mer profit, osv. Hvis det er noen som lurer på noe svarer jeg alltid i kommentarene, evt. kan det være noe jeg tar opp i neste blogg om det er av større interesse.

P.S: morten_ron på twitter, mulig jeg kommer med noen random updates for små til å blogges!

Sjekk innom for nye innlegg senere!

Ron
Like
4
Comments (4)
thanks!
5 years ago
Nice, keep it up!
5 years ago
tyvm, sir!
5 years ago
Kule greier Ron, skal bli moro å følge med på
5 years ago

3128.621