You are now viewing a blog post of morten_ron. Click to view the complete blog

Morten Rønning - Donkr Blogg


6 years ago  
Like
5
Tags: pokerstars, blogg, hu, sng, grind, zoom and morten_ron   Viewed 3078 times.


Hva har skjedd siden sist?

Da har det gått nok en uke så på tide med en update! Siden sist har jeg spilt litt fler SNGs, men også noe HU CAP Zoom. Jeg skal snakke mer om det senere, men først må jeg si hvor deilig det har vært å fått litt orden i HEM! Etter nok litt mer frem og tilbake med tekniskfix har jeg fått importert alle SNGs. Det eneste problemet jeg har er at de nye SNGene legger seg som "turbo", mens de gamle står under "regular". Litt stress, men care. Grafen blir riktig, skulle jeg se på tall klarer jeg legge det sammen manuelt uansett.Over ser dere SNG statistikken. Jeg tenkte jeg skulle gå over til å poste slike bilder fremfor å liste opp i tekst resultater slik jeg har gjort tidligere. Mye penere med bilder. Så legger jeg en liten summering nederst med +/- fra forrige blogg. Under ser dere grafen over SNGene listet over:Det er i perioden nå mellom 2-8 Desember "Golden SNGs" på PS. Det er basically en førjuls giveaway helt random til SNGs som går. Man kan vinne alt fra BI tilbake, til 3 x BI tilbake + 3 x økning i prizepoolen - noe som er nice. Jeg har ikke truffet en slik gave ennå tho. Nå har jeg som nevnt i forrige blogg ikke fått spilt så mye pga. eksamensperioden som pågår. Men vi satser på å kanskje få inn en julegave før promoen er over.

HU CAP Zoom

Foruten om SNG grindingen har jeg vekslet av med litt HU Cap Zoom. Jeg grindet endel HU før, mest HU50 og HU100 (alt nlhe). Da jeg kom over HU Zoomen ble jeg frista til å skeie litt av SNG grindingen og logge litt hender der. Uheldigvis er jeg ikke rulla for 100bb spill, så kasta meg på Zoom CAP gamet som går for å se om det gikk ann å hente litt $ der også.

Som dere ser er jeg så og si even over ~5k hender. Vet det er noen adjustments jeg kan gjøre, som jeg hele tiden infører gradevis så godt jeg kan. Jeg har vært på utkikk etter litt CAP HU tråder/videoer for input, men funnet veldig lite så langt. Uansett så får jeg logget en del hender =VPPs/FPPs. Jeg spiller 4 bord Zoom, noe som går veldig fint - i hvertfall i CAPed gamesa. Mye går ganske standard, som med SNGene. Så får jeg bare cashe profit fra Stellar Rewards og VIP Reward Bonuses om jeg ikke skulle finne noen gode tall fra spillet.

Start BR: $83,22
Current BR: $555,03
Tot Profit: $471,81 (+$27,08)
Tot SNGs: 1,095 (+427)
Tot hender HU: 4,802 (+4,802)

Forumet

Jeg laget for noen dager siden en ****SNG Beginner/BBV/Basic Question Thread**** i forumet. Denne var klart inspirert fra 2+2 hvis dere er kjent der. Målet var å få igang litt bedre diskusjoner igjen. Det ser så langt ut som den har blitt ganske flittig brukt - noe som er awesome. Det er mulig jeg lager en tilsvarende tråd for HU/Zoom eller lignende da jeg mest sannsynlig kommer til å spille dette ved siden av SNGene fremover.

Ellers ønsker jeg alle studenter lykke til med eksamen. Generelt en god førjul til alle donkrs, og lykke til ved filten!

Sjekk innom for nye innlegg senere!

Ron
Like
5
Comments (12)
tyty!
6 years ago
Bra kvalitet på dette her. Masse lyke til med prosjektet.
6 years ago
Tror jeg har rundt 800 hender i timen ved 4-tabling. Mulig jeg er litt off tho. Spiller endel postflop, selv fra BB. Er ikke noe problem for meg med kun 4 bord uansett så shortstacked. Kanskje ikke så stor varians som jeg så for meg, tror jeg har 10BI downswing som høyeste over 10k hender
6 years ago
Når du 4tabler også? Jeg har 200 når jeg kjører bare ett bord, men gikk opp til 250 når jeg gikk over til shove/fold i BB. Tror det kan ha positiv effekt på $/h, sparer masse hodebry både in game og utenfor, trenger jo bare å se på SB spots. Opplever ikke all verdens varians egentlig, graphene mine går ganske stabilt. http://forumserver.twoplustwo.com/58/heads-up-nl/my-results-good-ps-raketrap-game-1396437/
6 years ago
200 per bordish, tror jeg. Fin måte å skaffe VPPs på, men høy rake, stor varians, tvilsomt om det er value egentlig
6 years ago
Hvor mange hender får du i timen på HU Zoom cap?
6 years ago
9m SNGs
6 years ago
spiller du 6max eller fullring ? virker som du har sng spillet ditt på lås
6 years ago
Det er HU50 ja, eneste med action også. Er som du sier høy rake, så spørs om det egentlig ikke er mulig å vinne der. Sux.
6 years ago
GL med eksamener og spill. Interessant zoom prosjekt. er det .25/.5? Eneste det er action på nå ser jeg, men er det ikke veldig høy rake der? Hvis du vil se videoer er kanskje sng hu hyper videoer beste alternativ
6 years ago
thank you sir!
6 years ago
Lykke til videre
6 years ago

2468.0738