You are now viewing a blog post of morten_ron. Click to view the complete blog

Morten Rønning - Donkr Blogg


6 years ago  
Like
5
Tags: poker, donkr, blogg, hu, grind, cap, morten_ron and 2014   Viewed 5362 times.


Hva har skjedd siden sist?

Ny uke, ny blogg. Jeg har fortsatt med HU CAP grindingen denne uken. Målet som jeg har satt for PlatinumStar er beregnet utifra HU CAP grinden, og så lenge jeg ikke skulle gå på en stor downswing fortsetter jeg med det. Siden sist har jeg fått logget en god del hender, også litt på .5/1. Jeg prøver å holde meg unna regs siden raken da vil vinne - spesielt på .25/.50. Men det er ofte varierende med action slik at jeg blir nødt til å klinsje en gang i blant for å kunne få inn volumet jeg trenger. I tillegg har jeg så vidt vært innom å spilt litt .25/.50 100bbs. Så lenge jeg ikke har noe action på CAPed bordene blir jeg nok også å finne på et .25/.50 100bb bord - litt avhengig av BR. Tanken er som nevnt tidligere å komme meg over til 100bb bordene når rullen tilsier der, så noen shots i ny og ned kommer det til å bli. Under kan dere se stats og graf så langt.

Jeg hadde så vidt over $1k i rullen på et tidspunkt, noe som var veldig gledelig. Men etter å ha tapt på .5/1 CAP droppet jeg ned igjen. Jeg har uansett vist profit fra forrige blogginnlegg så ingen sure miner. Under kan dere se resultatene.

Resultater:

Under kommer en ny statusrapport per dags dato. Tallene i parentes er endring fra forrige blogg.

Start BR: $83,22
Current BR: $722.88
Tot Profit: $639,66 (+$212,37)
Tot SNGs: 1,095
Tot hender 6-max: 4,000
Tot hender HU CAP Zoom: 10,000
Tot hender HU CAP: 17,876 (+8,251)
Tot hender HU: 326 (+326)

Ellers har jeg lest ferdig de 120 sidene fra denne tråden som jeg linket til forrige uke. Det morsom lesing, veldig godt skrevet, men også mye lærdom i det som fortelles ift pokermiljøet. Anbefaler å få det med seg.

P.S: Hvis det er noen ønsker om innhold i bloggen bare si ifra. Jeg har vurdert å ha med litt generel strategi/e.l fra spillet mitt, uansett alltid åpen for diskusjon. Og btw, det er alltid bugg med å laste opp bilder her, dunno why.

Sjekk innom for nye innlegg senere!

Ron
Like
5
Comments (6)
Har tenkt på det, men tror det blir sånn mtp at jeg bumhunter 90% av tiden og det er CAP. Burde det vært annerledes? i dunno
6 years ago
Er ingen til om at vi har forskjellige spillestiler ihvertfall, kva har du tenkt å gjere for å snu på non-showdown hendene dine?
6 years ago
Er ingen til om at vi har forskjellige spillestiler ihvertfall, kva har du tenkt å gjere for å snu på non-showdown hendene dine?
6 years ago
Er ingen til om at vi har forskjellige spillestiler ihvertfall, kva har du tenkt å gjere for å snu på non-showdown hendene dine?
6 years ago
Skal se hva jeg disker opp neste uke ;) takk
6 years ago
Fine blogger Ron! Personlig kunne jeg tenke meg noen håndanalyser.
6 years ago

2294.6769