You are now viewing a blog post of morten_ron. Click to view the complete blog

Morten Rønning - Donkr Blogg


5 years ago  
Like
2
Tags: plo, donkr, blogg, hu, grind, cap, nlhe and morten_ron   Viewed 4933 times.


Hva har skjedd siden sist?

Jeg har siden forrige uke fortsatt å spille HU50 og HU100 CAP. I tillegg har jeg fått inn tretten hender på HU200 CAP. Med andre ord kommer jeg også til å søke fisk på det nivået fremover. Derimot har jeg ikke fått inn noen flere hender i HU50 100bb games. Enkelt å greit har jeg ikke fått logget så mange hender overall siden sist, slik at det som har vært har kommet der jeg har spilt mest.

For å nå målet mitt om PlatinumStar i løpet av måneden har jeg også spilt litt PLO25 Zoom og noen få HU $7 hyper turbos. Siden jeg ikke har PLO HEM får jeg ikke postet disse resultatene, og for hyper turboene er det lite nevneverdig volum uansett. Det er lite action på CAP bordene om natten i hverdager, så jeg er nødt til å få inn litt VPPs andre steder merker jeg. Jeg har heldigvis fri hele førstkommende helg så jeg håper på å ta igjen manglende volum slik at jeg kan nå PlatinumStar.

Mål

For å pushe volumet mitt oppover vil jeg fremover ha med en oversikt på VPPs i bloggen. Da kan jeg lettere ha i bakhodet hvor mange timer jeg må legge inn osv. Jeg har tidligere regnet ut at jeg tjener inn 72 VPPs/t ved HU50 CAP. Det vil si at jeg må spille nesten 5 timer hver dag ut måneden. Nå spiller jeg også høyere enn det samtidig som jeg spiller flere bord. Det blir spennende å se om jeg klarer det. Uansett vet jeg at jeg lett burde klare det i Februar. Jeg startet ikke grinden i Januar før etter en uke, i tillegg til at jeg har vært veldig slapp denne uken. Satser alikevell på å klare det i Januar. No excuses.

VPPs: 4,332.50
Mangler: 3,167.50
Timer: 45
Timer/d: 5

Siden jeg spiller høyere og flere bord enn kun ett bord HU50 CAP er ikke disse timene justert riktig. Men jeg lar det stå enn så lenge, så skal jeg danne meg et bedre bilde av hva jeg samler inn av VPPs ved den aktuelle grinden senere.

Stats og graf

Resultater:

Under kommer en ny statusrapport per dags dato. Tallene i parentes er endring fra forrige blogg.

Start BR: $83,22
Current BR: $1,022.92
Tot Profit: $939,70 (+$300,04)
Tot SNGs: 1,095
Tot hender 6-max: 4,000
Tot hender HU CAP Zoom: 10,000
Tot hender HU CAP: 20,259 (+2,383)
Tot hender HU: 326

Ellers

AndKri ønsket i forrige bloggpost noen håndanalyser. Jeg tenkte å finne frem noe fint til neste uke. Men hvis det er noen spesielle ting dere ønsker at jeg skal se på så si ifra. Jeg kan feks legge ved en random humor hånd og en interessant hånd fra det jeg har spilt. Mange muligheter. Ikke vær redd for kommentarfeltet.

P.S: Idag synte jeg et oppspill med KT. Flop: AQJ. Analyse: Poker er lett! Tenkte jeg også skulle vinne TCOOP #1 om noen timer.

Sjekk innom for nye innlegg senere!

Ron
Like
2
Comments (1)
Gjør det du foreslår. Gleder meg!
5 years ago

2134.6758