You are now viewing a blog post of FunJohn. Click to view the complete blog

Nye græsgange


10 years ago in category Poker  
Like
Tags: plo, poker, ept and housewarming   Viewed 1639 times.
Nye græsgange

Nøglerne til det nye hus er overtaget og vi er flyttet ind, det er helt fantastisk, jeg nyder hver en dag hernede sammen med kæresten og vennerneDerudover har det også været tid til at finde nye græsgange indenfor pokeren….

Som altid er min blog forsinket.
Det er som om jeg aldrig rigtig kan få taget mig sammen til at få den skrevet, hvilket egentlig er underligt, da jeg faktisk nyder at sidde og skrive
Sidst jeg skrev en blog var lige inden EPT København, hvor jeg lovede jeg ville komme med en update umiddelbart efter EPT´en, den kommer så nu.

Privat
Den seneste tid efter EPT København har været relativt turbulent, der har været mange ting at se til og tænke over, både indenfor pokeren såvel som privat.
Det nye hus på Phuket er blevet overtaget, og jeg er så småt kommet på plads i huset, dog mangler jeg stadig at få lavet kontoret, men det går nok, det er jo ikke så vigtigt man har et godt skrivebord, en behagelig kontorstol eller en stor skærm. En laptop og en sofa hvor man sidder med krummet ryg fordi sofabordet er lidt lille, det er det nærmest optimale forhold for en pokerspiller, right?
Jeg har i al den tid jeg har spillet poker professionelt, nærmest med statsgaranti, været den pokerspiller med det ringeste setup, eller ja, jeg har faktisk aldrig haft noget setup, det eneste jeg altid har nøjedes med, er min laptop. Det er selvfølgelig noget der skal laves om på, og grunden til mit kontor endnu ikke er lavet er netop, at når jeg endelig får muligheden for at få mit eget kontor, så skal det også bare være 110% som jeg gerne vil ha´ det.

Den 21 marts fik min kæreste og jeg nøglerne til huset, og d. 28 marts kunne vi så byde velkommen til housewarming. Folk var inviteret til kl.20, hvor der var øl og sprut ad libitum, samt der var lavet en rigtig god buffet, primært thaimad samt barberque. Vi var en 25-30 stykker til festen, en blanding af venner der bor hernede samt en stor del af de danske pokerspillere som var hernede. Ved en 24 tiden tog vi en 12-14 stykker i byen på et diskotek ved navn Hollywood, som ligger på den store festgade Banglaroad hvor vi havde en rigtig god aften. Tak for en rigtig god housewarming alle sammen, håber I havde det lige så sjovt som jeg havde

Poker
Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at min første EPT på hjemmebane blev en mindre katastrofe, eller nej, faktisk en større katastrofe.
Jeg har heldigvis formået at få det meste af den turnering fortrængt og stort set glemt alt om den, men når jeg tænker tilbage på den nu, så bliver jeg stadig meget utilfreds med mig selv. Jeg spillede ikke godt, længere er den ikke. Jeg lavede et enkelt kæmpe call, som desværre viste sig at være forkert, og det kostede 70% af mine chips tidligt i turnering. Efterfølgende kommer jeg fint ind med resten af stacken med QQ mod AT, men den holder desværre ikke hjem.
Det var en kæmpe skuffelse at ryge ud efter noget der ligner 3-4 timers spil, det var en turnering jeg havde set rigtig meget frem imod, og jeg havde forventet jeg ville spille mit bedste, men det blev nærmest det modsatte. Jeg ved ikke hvad der er i vejen med mit livespil, men jeg spiller bare dårligt live for tiden. Jeg havde været på et mindre downswing forinden, og var derfor ekstra opsat på at jeg skulle gøre en god figur, men det skulle blive værre endnu.

Den efterfølgende dag skulle jeg spille cashgame, men da der var venteliste, fik ham den lede djævel på min skulder overtalt mig til, at jeg kunne da ligeså godt spille lidt BlackJack medens jeg ventede. 20 minutter senere havde jeg tabt de 25.000kr jeg havde i min lomme til cashgamet! Nå, op på værelset, og tænde for computeren, og på daværende tidspunkt syntes jeg det mest naturlige måtte være at åbne op for BlackJack online på PartyPoker og smide yderligere 2.000$.
Og så sker det utrolige. ”Hvad fanden laver du” siger jeg til mig selv, det er jo helt retarderet at smide sine penge væk på den måde, og de par dage skulle vise sig, at være med til at skabe en trodsreaktion hvor jeg ligepludselig blev super opsat på at bevise noget over for mig selv.

Som sagt så gjort, og 10-14 dage senere var jeg oppe med 40.000$. Jeg havde i mellemtiden valgt at skifte mit normale HU NLHE game ud med PLO, og det gik jo som sagt meget fint, men så skete det der så tit sker for mig efter et fin periode.
Jeg begynder at tro jeg kan gå på vandet og ligepludselig er det nærmest ikke nok at vinde penge, det skal også se spektakulært ud når man gør det.
Denne fine idé kom til at koste mig 30.000$ den efterfølgende uge.
Tid til en ny trodsreaktion og de næste 2 uger bød på et plus på 80.000$.
Igen måtte jeg se omkring 30.000$ forsvinde mellem hænderne på mig de næste par uger, men de er heldigvis vundet tilbage igen.
Men hvor ville jeg dog ønske jeg ikke havde så relativt store downswings ofte, man skal huske på at disse swings er udelukkende på 5/10 PLO så relativt set, er det altså nogle ret store swings jeg har mig.
Der er selvfølgelig råd mod det, og det er helt sikkert, at jeg fremover vil føre et strammere og mere effektivt stoploss. Jeg bliver nødt til at begrænse de tab jeg har, når tingene ikke fungerer helt som de skal. Det er ikke nogen kunst at tabe 30-40.000$, men at vinde dem, det er straks sværere.

Det giver nok et meget godt indblik i, hvilke swings jeg har for tiden. Det er utroligt meget op og ned for mig for tiden, heldigvis går det dog mest op.
Jeg har siden EPT København stort set udelukkende spillet PLO, jeg tror jeg måske har spillet 2 timer HU NLHE, resten har været PLO, og hvilken forfriskning.
Dels er det et nyt spil for mig, så lysten til at spille er på en eller anden måde vokset, samtidig med, jeg synes at spillene er super bløde sammenlignet med HU spillene for tiden.
På alle sites jeg spiller, sidder der HU altid mellem 5-15 regulars og blot venter på fisken kommer forbi. Og når der ikke er en kæmpe tilstrømning af fisk, så må man enten bare sidde og vente, eller begynde at spille de gode regulars, hvilket ikke altid er lige klogt.

Det har nu resulteret i, at jeg har skiftet mit normale HU main game, ud med PLO. Jeg vil stadig fortsætte med spille HU, det er trods alt der jeg altid har tjent mine penge, men det vil blive sekundært. Et par borde åbne hvis der nu skulle komme en fisk forbi, og eller må det være 4 korts pokeren der skal skaffe smør på brødet den kommende tid. Jeg er yderst fortrøstningsfuld hvad angår mit PLO spil. Allerede nu, hvor jeg kun har spillet 2 måneder ca., synes jeg, jeg har en kæmpe edge på 5/10 spillene, så det er forhåbentligt et spørgsmål om tid, førend jeg kan komme op lege med på de lidt højere takster

Men så tror da faen at folk som Jungle, KP, Kippen og Lars Hougaard har slået sig op, når PLO spillene er så saftige

Held og lykke ved bordene alle sammen.

Thomas
Like
Comments (1)
Nice blog og tillykke med det nye hus. Det virkede som det helt rigtige sted for dig og fruen. Hold nu Gwinner godt i ørerne. <img src=/content/images/emoticons/blink.png /><img src=/content/images/emoticons/blink.png />Som altid en fornøjelse at læse om FunJohn og hans evige kamp mod blackjacken og unstuckness. Tænk sig hvis du havde en god disciplin omkring din poker, ville du tjene $500k-1mill om året.Ses snart igen min ven. Håber du er klar på Vegas lir til sommer. Hils Miki.
10 years ago

1822.7993