You are now viewing a blog post of Loek. Click to view the complete blog

Oppsummering 2010 og first blog


9 years ago in category Poker  
Like
3
Tags: godtnyttår   Viewed 2350 times.
Jeg startet tidlig i september i høst med $16 som jeg fikk etter et 100 kr-bet på en fotballkamp. Jeg startet på det laveste nivået på Fulltilt, NL2 ($0.01-$0.02 i blinds), slik at jeg slapp å ha hele rullen på bordet på en gang (selv om det ikke var langt unna i starten (har hørt det er dumt)).

Bestemte meg tidlig for å spille meg frem til $110 før jeg prøvde meg på NL5, altså 50 BIs for nåværende nivået + 2 BIs for å shote på det nye. Senere vil jeg nok stramme inn BRM';en en del hvis jeg skulle slumpe til å gå opp flere nivåer i løpet av året som kommer, men antok at jeg hadde tilstrekkelig edge til å forsvare det her nede så har gjort det sånn foreløpig.

Sent i oktober bikka jeg 3-sifra rull, og det ble etter hvert NL5. Da begynte jeg å loggføre litt statistikk i Excel (kan ikke bruke halve rullen på HEM synes jeg, det for eventuelt komme senere). Fulgte samme taktikken mtp. å gå opp til NL10, så jeg spilte til jeg hadde $270 før jeg shottet der. Det var den andre uka i desember. Først gikk det dårlig, men på 2. forsøk har det foreløpig gått ålreit.

Siden jeg begynte på NL5 sent i oktober har jeg spilt så vidt over 30k hender. Nå i Jula har jeg ikke spilt noe som helst, men tenkte å begynne på igjen når jeg kommer tilbake til Oslo og skolen begynner neste uke.

Starter det nye året med $321 på NL10, så veien ned er ikke veldig lang. Men vi får se hvordan det går, dersom jeg nærmer meg 50 BIs for forrige nivå går jeg ned.

Varierer mellom å spille 3-4 rushbord og 6-10 vanlige bord.

Ris og/eller ros mottas med stor takk! Kom gjerne også forslag til realistiske og motiverende mål for det nye året (vil forsøke å spille 10-20k hender per måned).

Godt Nytt år, Løk
Like
3
Comments (0)

813.1443