You are now viewing a blog post of Loek. Click to view the complete blog

Vårblogg


8 years ago in category Pengespill  
Like
1
Tags: hem, blackfriday, opp, ned and lifetimehigh   Viewed 6307 times.
Planen om å oppdatere ved slutten av hver måned gikk i vasken. I forrige blogg fortalte jeg om nyttårsdownswingen jeg fikk og en delvis reprasjonen av den, samt at jeg sutra litt over at jeg ikke var rulla til å kjøpe Holdemmanager og derfor brukte Excel i stedet. Her kommer et lynraskt sammendrag om hva som har skjedd siden den gang.
 
Februar spilte jeg 13k hender, hvorav 2/3 SNG omtrent. Fikk reparert januarmåneden og endte der jeg startet året, rundt $320. Etter 200 $5.5 1-bords 9max SNG endte jeg med 31x1st, 24x2nd, 27x3rd og ROI=17,5 (inkl. RB).
 
Mars spilte jeg 19k hender, hvorav 90% var NL5R. Den 23. spleiset jeg på HEM med en av samboerne mine, og begynte å følge grafen som snoket seg opp og ned med stor interesse. Jeg lar meg facinere av statistikk og grafer, så dette syntes å være verktøyet for meg. Siste uka av mars brukte jeg på å velge det viktige HUD-oppsettet samt å lære og bruke det in action. Endte måneden litt ned.
 
HUD
VP$IP/PFR/Aggression factor
3bet/fold to 3bet
Cbet/fold to Cbet/Hands
 
April spilte jeg nøyaktig 26k hender, kun NL5+10. Startet med en nedtur på 9-10 BIs før en vanvittig opptur i slutten av Påsken. Jeg spilte litt i forbindelse med Take 2-kampanjen til Fulltilt, men pga. Black Friday gikk de siste dagene til fedrene og altså ingen nevneverdig bonus på meg. Avsluttet måneden 10BIs opp.
 
Mai er godt i gang med 10k hender på NL10R og lifetime high rull. Det har slått meg at det ikke er lett å gå i pluss på nettpoker, men at dersom man klarer å gå i null vil man med evt. rakebackavtale, kampanjer og FTPs likevel få en oppadgående kurve. Jeg håper på sikt å kunne bli en bedre pokerspiller slik at jeg slipper å være "rakebackavhengig".
 
Appropos rake, så har jeg noen ubesvarte spørsmål ifht. det. Det er mer %-rake på lowstakes bord enn høyere opp, men hvordan er det med capping osv? Er det noen som skriver lettfattelig om dette noe sted?
 
Hvis noen forklarer meg hvordan jeg får inn HEM-grafer her skal jeg fikse det.
 
Love, Løk
Like
1
Comments (3)
we
8 months ago
Keep up the good work! BRM er viktig, husk det!
8 years ago
wp løk. Tipper du er på nl25 kjapt. Tror de capper raken på 3$ uansett på 6-max så raken blir veldig sjelden cappet så lavt. Så 5% av hver pott forsvinner jo hver pott med mindre den blir høyere enn 60$
8 years ago

2243.5489