patt
Member Since: Friday, March 14, 2008
Last Login: Monday, August 13, 2012
Achievements
patt's friends (1) See all
patt's description
User hasn't written a description yet.

patt's wall

POOOOFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 years ago
mjaumjaumjau
10 years ago
hahahahahahahahahaha
10 years ago
patt's images (0)
patt has no images yet.
patt's recent activity
Total Posts 43
Threads Started 16
Lær om hva som skiller rike mennesker fra de som ikke tjener så mye, tjen penger på valutahandel ved hjelp av enkle steg og triks. Få tilgang på tankesett og holdninger som gir deg utpregede resultater - gratis, enkelt og til og med med latter!

Inspirator Forum Oslo, onsdag 28. mars 2012 kl 18:30
Storsalen, Staffeldts gate 4, Inngang ved Sven Brunsgate

GRATIS INNGANG, meld dere på her!

"WEALTH PSYCHOLOGY AND THE ULTIMATE FOREX TRADING SECRETS"
- Greg Secker

Som multi-millionær i tyveårene, har Greg skapt og ledet en av Englands mest suksessfulle bedrifter, og har jobbet med å bane vei til finansiell frihet for den vanlige mannen i gata. Greg er stolt over å eie Europas beste coaching-virksomhet innenfor valuta- og aksjehandel og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre mennesker og lære andre hvordan de kan bli entreprenører.

"ALT SITTER I HODET"
- Trine Åldstedt

Trine Åldstedt har lang erfaring og fartstid innen NLP, hypnose og coaching, og er blant landets første profesjonelle coacher. I 2004 startet hun MetaResource som driver med kurs og coaching. I fjor, ble hun også utnevnt tittelen Master Trainer of NLP, som hun er alene om i Norge.
7 years ago  • Comment
0
patt uploaded new images
8 years ago 
patt is now friends with MI2
6 years ago 
Hei alle gale mennesker!

Jeg har bestemt meg for å løpe New York Maraton og samtidlig samle inn penger til en god sak.
Jeg har aldri løpt maraton tidligere og jeg har aldri vært god til å løpe. Men å løpe rundt i New York er en drøm jeg må gjennomføre. Jeg garanterer å trene hardt, og har også meldt meg på Oslo maraton som en test før NYM Jeg trenger å få samlet inn minimum kr 30.000 for å kunne gjennomføre prosjektet. Alle pengene går til Aktiv mot kreft.

Formålet Aktiv mot kreft er en meget god sak og jeg ville sette stor pris på din støtte i mitt arbeid for å samle inn penger til dette formålet.

Vennligst les nedenfor litt om formålet som jeg har valgt å samle inn penger til. Du kan gi et bidrag ved å klikke på "spons meg nå" knappen og bruke ditt kredittkort. Du kan være sikker på at betalingen på mittbidrag.no er meget sikker, ettersom ditt bidrag går rett til formålets konto via Netaxept systemet. Du vil automatisk motta en epost fra meg som takker for ditt bidrag og en bekreftelse på det beløpet du har gitt. Du kan også kreve skattefradrag på beløp mellom kr 500 og kr 12.000. Formålet må være godkjent hos skattemyndighetene for at du skal få fradrag. Da må du kontakte formålet og referere til ditt bidrag og prosjektet du har støttet.


http://www.mittbidrag.no/event/petter_erik_nyvolls_prosjekt/

Igjen tusen takk for din støtte.

Petter Erik
8 years ago  • Comment
0

2436.1136